19 Şubat 2013 Salı

Finlandiya / Cam İglo

Finlandiya / Cam İglo

1 yorum:

  1. ‎"...Bütün sokaklardan aynı yüzyıla çıkıyorum. Uykuma basa basa geldim. Gözlerimi, kulaklarımı ve dudaklarımı kapattıkça utanıyorum. Yüzyılın konacağı tek bir dal bile yok. Konuştuğumda sesime bin kılıç birden çekiliyor. Her emirle bir yerim yara alıyor. Küf kokan bir tavan arasında bulunmuş fotoğraftan daha eski buluyorum kendimi. Kapanmış bir gökyüzünün o ağır atmosferinden derin uğultular geliyor. Kalbim ümidine asılmış haylaz bir çocuk yine de. Korkarım, böyle giderse çocuklar erken büyür. Erken büyümesin diye çocuklar, çocukların gözlerini bağlayın..."

    "...Dünyanın bütün dağlarında rüzgâr topladım, bütün cezaları yattım da geldim. Hâlâ yasak bir meyve gibisin, çıldırıyorum. Öfkemi ortadan ikiye kırıp dönüyorum. Aşk, rüzgârın bedeni sarmasıysa, rüzgârımı alıp gidiyorum. Aşk görmesin, Aşkın gözlerini bağlayın..." - Hayatın Gözlerini Bağlayın - Fadıl Öztürk

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.