23 Mayıs 2011 Pazartesi

Doğum Günün Kutlu Olsun Emre


İkizler burcunun yüzkarası, babasının pehlivanı, annesinin en yaramaz ve en sevdiği oğlu, bir rivayete göre 23 Mayıs 1900'lü yıllarda saat 08.25'de ayın yörüngesinde taht kurmuşsun. Ay tutulmalarından sen sorumlusun.

En sevdiği oğlu dedim diye sakın annesi çocukları arasında adaletsizlik yapıyor sanılmasın Emre evin tek erkek çocuğu kısacası annesinin de en sevdiği oğlu olarak başka alternatifi yoktu.

Duyduğuma göre küçükken mahallede kavga edip dayak yemediğin kalmamış ama ablan seni döven herkesten tek tek intikam almış hiçbirinin yanına bırakmamış.

Türkiye Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını kutlarken arada senin doğum gününü kutlamak vacip oldu. Karambole geldiğini düşünme, her doğum günün Şampiyonluk kutlamasına denk gelmiyordu bu bir ilk oldu.

Seninle ilgili bir anımı da paylaşmak istedim ama düşündüm düşündüm aklıma o kadar çok şey geldi ki hemen düşünmeyi kestim. Şimdi hangisini paylaşacağıma karar veremediğimden hiçbirini paylaşamıyorum. Bir tanesinin adını yazacağım detaylarını da sen düşün. Hani mini minnacık bir kedi vardı sonra senin özel bakımın ile devasal bir hal almıştı. Adı Gülücük, soyadı sende saklı.

İyi ki doğdun Emre ve iyi ki gezegenimize geldin. Seni seviyorum ve seni sevenleri de seviyorum. Doğum günün kutlu olsun. Dilerim Rabbim gönlünde ne varsa en güzeli ile sana nasip eder.

Nice mutlu yıllar, yediğin her doğum günü pastasından bir çatal ucu benim yerime de yemelisin. Kola bardağımı sağlığın için kaldırıyorum.

23 Mayıs 2011

Paraf

1 yorum:

  1. Uyku İmparatorluğu

    Hayatta var olduğu için düşlenen şeyler vardır ve düşlendiği için var olacak şeyler.

    Henri Frederic Blanc

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.