6 Ocak 2010 Çarşamba

Hayalet Sevgili

Yine sizlerle bir film paylaşacağım. Hayalet sevgili adındaki bu film tam bir romantik komedidir.


Filmin kısaca özeti şöyledir: Kate ile Henry evlenmek üzere olan bir çifttir. Fakat Kate düğün günü ölür. Bu ölümle dünyası başına yıkılan Henry yıllarca hiçbir bayana ilgi duymaz. Ama birgün kız kardeşi Chleo'nin ısrarı üzerine Ashley adında bir medyuma gider. İlk başlarda isteksiz ve inançsız olan Henry gittiği seanslarda Ashley ile yakınlaşır.

Artık Henry ve Ashley sevgilidir ama başlarına ne geleceğinden haberleri yoktur. Kate'in ruhu dünyaya geri dönmüştür ve Henry'nin yeni beraberliğinden hiç hoşnut değildir. Ashley medyum olduğu için Kate'i görür. Kate Ashey'in Henry'i terketmesi için elinden geleni yapar ve sonunda istediğini başarır. Ashley Kate'nin baskılarına dayanamayıp Henry'yi terk eder.

Henry bu ayrılıktan sonra kendini iyice bırakmıştır. Kate bu duruma dayanamaz ve Ashley'i Hanry'e geri dönmesi için ikna etmeye çalışır. Ashley Hanry'e herşeyi anlatır. Henry ve Ashley tekrar sevgili olurlar. Kate biraz kıskansa da sevdiği adamın mutlu olduğunu gördüğü için mutludur. Ashley ve Hanry evlenirler ve çok mutlu olurlar. Kate dünyadaki son görevini tamamladığı için huzur içinde cennete gider. Eğer romantik komedi seviyorsanız mutlaka izleyin derim.


Bella

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.