23 Aralık 2009 Çarşamba

Savaş Müzik

Sitemizin de üyesi olan Gökhan Heparslan’ı ortağı Savaş Bey ile birlikte yeni açtıkları iş yerinde hayırlı olsun ziyaretine gittik.
Gittik diyorum çünkü tek değildim yine sitemizin genellikle mutfağında görev yapan, iş yoğunluğu sebebi ile de bir türlü sitenin ön yüzüne geçecek zamanı bulamayan Hersia vardı.

Geçen hafta için planlanmış olan bu ziyaretimiz rötarlı da olsa bu hafta gerçekleşmiş oldu. Selekler Çarşısı 117 numaralı binada ve ikinci katta çok güzel dekore edilmiş şirin bir dükkândı. Acı kahvenin kırk yıllık hatırı olacağı düşüncesi ile önümüzdeki kırk yıllık hatırımızı da garanti altına almak maksatlı kahvelerimizi de içtik.

Savaş Müzik Mağazasına ilk girdiğimizde müzik aletlerinin bile gayet nizami dizilmiş olması ilk dikkatimizi çeken unsurdu. Gökhan Heparslan’ı yakından tanıyanlar, kendisinin yaptığı her işe nasıl titizlik gösterdiğini iyi bilir. Başarısının tesadüf olmadığını ispatlarcasına yeni bir iş ve yeni bir mekana bile farklı güzelliğini katmıştı.

İş yerine yapılan ziyaretin kısa olanı makbul olacaktır düşüncesi ile bir süre sohbet ettikten sonra birkaç fotoğraf çekerek vedalaştık. Fotoğraf çekimi esnasında Gökhan Heparslan’nın tutkunu olduğu model araba koleksiyonundan güzide bir parçanın da vitrinde müzik aletlerinin üzerinde bizlere göz kırptığını görmek beni hiç şaşırtmadı.

Yaptığı işe saygısı, titizliği ve çalışkanlığı ile kısa süre sonra alanında tanınmış bir isim olacağına inancım sonsuz. Gökhan Heparslan’a ve iş ortağı olan Savaş Bey'e hayırlı olması dileklerimi tazeliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.