31 Aralık 2009 Perşembe

Psikolojik Boyut


Olay Antalya ilinde meydana gelmiştir. 22 yaşındaki genç bir Bayan E.G düğün hazırlıkları için çeyizlik eşya almak için alışverişe çıkar. Babası kızı için biriktirmiş olduğu çeyiz parasını bankadan çektikten sonra kızına vererek çantasına koymasını ister. Kız nişanlısı ile birlikte biraz alışveriş yaptıktan sonra öğle sonu buluşmak üzere nişanlısından ayrılır ve evine gitmek için dolmuşa biner.



Evine yakın bir yerde dolmuştan iner ve yürümeye başlar, yürüdüğü esnada arkasından gelen motor üzerindeki iki erkek şahıs genç kızın çantasını asılarak çalmaya çalışır. Direnen genç bayan çantasını vermek istemez, şahıslardan bir tanesi bayanı yere düşürerek sürüklemeye başlar, sürükleme esnasında çaresiz çantayı bırakmak zorunda kalan bayanın diz kapakları, dirsekleri kan revan içinde kalmıştır.

Şahıslar çanta içerisindeki çeyiz parasını da alarak olay yerinden kaçmışlardır. Bu olaydan dolayı derin bir psikolojik rahatsızlık geçiren bayan bir hafta sonra yapılacak olan düğünü ertelenmiş, bayan şahısta derin etkiler bırakmıştır. Evden bakkala bile tek başına çıkamamakta ve sürekli arkasından birinin takip ettiğini düşünerek yaşadığı olayın etkilerinden kurtulamamıştır.

Olayı gerçekleştiren şahıslar bir ay sonra yakalanmış ve Adalete teslim edilmiştir. Suçluların yakalanmasından sonra genç kız kendini toparlamış ve bir süre sonra da eski yaşantısına geri dönmüştür.

Korsan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.