1 Ocak 2010 Cuma

Lezbiyen İlişki Cinayeti


08.07.2009 günü Antalya'da yaşanan bir cinayet herkesin tüylerini ürpertir nitelikteydi. İnternette tanışan İstanbullu ve Biyoloji Öğretmenliği bölümü mezunu olan Z.A ile Tokatlı olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde öğrencisi 22 yaşındaki E.D.B. İnternette tanışarak birlikte yaşamaya karar verirler.


Bir ay önce İstanbul'da buluşan ve aralarında duygusal bir bağ oluşan kızlar birbirine aşık olur, beraber Antalya'ya gelerek bir daire tutarak yaşamaya başlar. Ailelerine hitaben bir mektup bırakan ve özetle yaşam biçimlerine karşı çıkılacağı için intihar etmeye karar verdiklerini belirten ikili, 08.07.2009 günü saat 19.30 sıralarında yaşamış oldukları evde intihara kalkışlar. El yapımı olan tabancayı eline alan Z.A. başına dayadıktan sonra tetiğe basarak yaşamına son verir.

Ardından tabancayı eline alan E.D.B., kendi başına dayadıktan sonra tetiğe basmak ister fakat silah ateş almaz. Namlusu şişen tabancanın ateş almaması üzerine sinir krizi geçiren E.D.B., 112'yi arayarak, “O yaptı, ben yapamadım. Ben onsuz nasıl yaşarım” diyerek ağlamaya başlar. Olay yerine gelen polisler konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatırlar.

Korsan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.