23 Aralık 2009 Çarşamba

Hayret_tin_sin


Hayat hayretler içinde kendi hayrına dokunduğun her yüreğe paraf atmaktır. Sen paraf atmazsan, hayat tarafından paralanmaktır.
Gülücükler saçarsın etrafına en çok da bana... Gençliğim çürüyecek bir omuzda, ben çürürken o fidan mı kalacak sanır ki kendini, onu da kendi göğsümde çürüteceğim. Aşk ile emzirip, acı ile altını bezleyeceğim. Ütüsüz gömlekler ve beş hat çizgili pantolon ile işe yollarken seni alnından öpeceğim her sabah, kırış kırış olana kadar...
Rus kızı solladım, Sahra'yı sağladım, Periyi de kolladım. Dere tepeyi açtım tüm rakipleri ekarte ettim. Ettim ama kıymetimi bilen mi var, o hala kendi havasında daha kaç rakibim var etüt edeyim. Dersime çalışıp da geleyim. Sınavdan geçemezsem Aşkım Şairim kime yar olur?

Yok

Yok

Hiç heveslenmeyin...

Taş gibiyim, sıktığım taşın suyunu sıkarım, rakiplere yedirmem aşkımı savrulsun ahular... savrulmayan da elime düşsün.

Hay_

Ret_

Sin_

Gözlerin fermanımı yazdırır. Dört yandan kuşatılmış şehir gibiyim, buldum aradığım beni sen gibiyim. Sele kalıpmış dal gibiyim. Düşlerde yaşar ben gibiyim. Severperime bent gibiyim. Ben giderim senin için yerine omuz vermeye sen kal olduğun yerde. Kır dizini otur dibimde, baş köşemde.

Ben de isterdim edebi birkaç söz yazmayı ama sermaye bu işte. Hay_ret bir şeysin bana da yazdırdın ya! Sana dedim, bana öğret diye ama yok ahularla fingirdeşmekten bana bir şey öğretmeye sıra gelmedi. Sevildiğinin kıymetini bil, bu kadar sevmesem o kadar ahuya meydan okur muydum? Hepsi bir araya gelse beni çiğ çiğ yerler.

Senin için göze aldığım bu tehlikeleri tek başıma, bir başıma, bir benle aşmaya çalışırken sen eğlenmene bak, sen gülmene bak, sen kırıştırmana bak, sen sana bak, sen bana bak bakayım, sorarım bunların hesabını... Her başımı çevirdiğimde başkasına yönelen öpücüklerinle boğarım seni.

Hayret_tin_sin ve Ben_im_sin

Aşkım Şairim, harflerimi noktalarken alnından bir kez daha öpüyorum. Ben bu kadar yazabildim sen kalanını tamamla gayrı hem de hayrına...

Çiğdem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.