23 Aralık 2009 Çarşamba

Google Chrome

Tarayıcı olarak Google Chrome kullanmanın birçok faydası var. Kurulumu çok kolay, Google Chrome indirmek isteyenler burayı tıklasın ve sözleşmeyi kabul ettiğinde anında yeni ve çok kullanışlı bir tarayıcıya sahip olun.
Dilerseniz masaüstünüzden çabucak başlatılabilir. Google Chrome, etkileşimli web sayfalarını, web uygulamalarını ve JavaScript'i her zamankinden daha hızlı bir şekilde çalıştırır.

Bir süreliğine denemek için bile olsa tarayıcı olarak Google Chrome kullananların, özellik ve kolaylıklarını gördükten sonra vazgeçemeyeceklerine inanıyorum. Teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki, çoğu zaman hızına yetişemez oluyoruz.

İnterneti uzun süreli kullananlar için birçok kolaylığı içinde barındıran Google Chrome tarayıcısı hem tasarım olarak hem de web sayfalarına ulaşım konusunda büyük bir zaman tasarrufu sağlıyor. Tıklayıp sonra da sayfanın açılmasını beklemeye bile tahammülü olmayanlar için kaçırılmayacak bir uygulama sunuyor.

Hala Google Chrome yüklemediyseniz ve bir kere olsun farkını yaşamadıysanız hiç zaman kaybetmeden denemenizi öneriyorum. Sonrasında ise siz bırakamayacaksınız eğer Google Chrome reklamı yapmak gerekseydi ben bu konuda gönüllü olabilecek kadar beğendiğim için seve seve yapardım.

Teknolojinin bizlere kazandırdığı yeni uygulama ve kolaylıklardan mahrum kalmamamız gerekiyor.

Tarayıcınızı renkler, motifler, görseller ve sanat eserleri ile bezeme şansı da tanıyan Google Chrome gerçekten incelenmeye ve uygulanma değer bir hizmet sunuyor. Google Chrome Tema Galerisi'ne mutlaka göz atmalısınız, pişman olmayacaksınız.

Google Chrome hakkında daha fazla bilgi almak ve uygulamalarını videodan izlemek isteyenler bu adresi ziyaret edebilirler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.