23 Ocak 2008 Çarşamba

Camtasia Studio


Özellikle öğretmenlerin sık kullandığı Microsoft Office PowerPoint programı ile ders sunuları hazırlanırdı. Microsoft Office PowerPoint programı üzerine hangi program gelirse gelsin hala güncelliğini koruyor. Sürekli aynı dersi anlatmak zorunda kalanlar için ya da dersi daha sonra tekrar izlemek isteyenlere de kolaylık sağlıyordu.



Teknolojinin gelişmesi ile programların da çoğalması acaba hangi program ile en güzel işi çıkarabilirim düşüncesine sebep oluyor. Microsoft Office PowerPoint programının ardından Windows Movie Maker programını kullanmaya başlamıştık.

Windows Movie Maker programını kullanmak çok kolaydı çünkü sık kullanılan görevlerin gerçekleştirilmesi ve film oluşturma konularında genel bilgiler ve adım adım yapılması gerekenleri açıklayan yönergeleri bulunuyordu. Ne arayışlar son buluyor ne de gelişmeler şimdi yeni yeni Camtasia Studio programını kullanmaya başladık.

Sitemizin değerli üyelerinden biri olan McParaf daha önce müzik ile ilgili çalışma yapmak isteyenler için bir video hazırlamıştı. Bu video çekimini de Camtasia Studio programını ile yapmıştı.

Camtasia Studio programını denemek isteyenler bu linki tıklayarak inceleyebilirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.