23 Aralık 2009 Çarşamba

Akıllı Tahta - Mimio

Teknolojinin hızla ilerlediği bir zamanda yaşıyoruz. Her yeni gün ile yeni teknolojik gelişmelere şahit oluyor ve bu gelişmeleri de gündelik yaşantımız içine yerleştirme gereği duyuyoruz. Teknolojiden geri kalan her birey yapacağı işin en kolayı varken zor hali ile uğraşarak zaman ve enerji kaybına uğruyor.

Eğitimdeki en son gelişmelerden biri de Akıllı Tahta'nın kullanılmasıdır. Akıllı Tahta hakkında henüz istenilen düzeyde bilgilendirme yapılmadığından bu mucizevî özelliklere sahip olan tahta da henüz hak ettiği şekilde kullanılamamaktadır. Bu açığı el birliği ile burada kendimiz kapatalım. Akıllı Tahta kullanıcıları deneyimlerini ve görüşlerini paylaşarak yol göstersin. Yetkili kişilerden de bilmediğimiz daha ne özellikleri olduğunu öğrenelim.

Akıllı Tahta denildiğinde ilk ve tek aklımıza gelen marka da elbette Mimio oluyor. Bekdata bugün, "çağdaş eğitim" kavramı içinde teknoloji ihtiyaçlarının belirlenmesi, projelendirilmesi ve karşılanması için sektörünün devleri ile birlikte çalışarak hedefleri için çözümler üretiyor, profesyonel hizmet veriyor.

Demo desteği sunarken, teknik sorunlarınız için de hizmet veriyor. Okullarda kullanımına başlanan Akıllı Tahta için yoğun bir şekilde de eğitim seminerleri düzenlenmektedir.

Sitemiz kullanıcılarına özel olarak görev yaptıkları okullara Akıllı Tahta edinmek isteyenlere Sitemiz üzerinden ulaştıklarında da ayrıcalık tanınacaktır.


Altuğ EROĞLU | Ankara Bölge Md.

Bekdata Teknoloji A.Ş

Yavuz Sokak Onur İş Merkezi No:2/6 Çağlayan 34403 İSTANBUL

Tel: 0212 – 234 18 00

Faks: 0212 – 230 28 99

GSM: 0555 965 4986

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.