24 Ocak 2009 Cumartesi

İç Hesaplaşma

Issız bir geceydi hayatıma girişin, güneş yağmuruna tutulmaktı senli saatlerim. İçimde büyüttüm seni katık yaptım ekmeğimin yanına, anlayana...


Yeni bir ruh, yeni bir dünya hazır değildim sana, sen de bana. Öyle zordu ki hatalarını kabullenmek. Çok zaman tekledim, bu yükü taşıyamam bunu kabul edemem diye mantığımla savaştım. Her gece senden kaçmaya karar verdim. Sabah ile birlikte sesini duyunca gece aldığım tüm çilingir kararlarım firar ederdi.

Uzun soluklu değildi bu sevda, bilirdim ama direnmek için her çırpınışımda sana daha çok batardım. Kelepçeli sevda koydum adını, cezam müebbet değildi, bununla teselli buldum.

Anladım ki gitmeleri beceremiyorum. Gitmeni beklemem gerekiyordu. Sessizleştim, sezmeni istedim. Bak gidiyor sevdiğini söylediğin, senden uzaklaşıyor bunu anla istedim. Belki o zaman dört elle sarılır sevdasına... Sarılsan da benden geçmiştin. Sadece öyle istedim anlıyor musun?

Anlamıyorsun, anlasaydın ben bunları yazıyor olmazdım. Sevdamın derinliğini göremedin diye kızgınım sana oysa elinde değildi iyi bilirim. Hala sana sevdalıyım sanıyorsun oysa değilim be güzelim bari bunu anla!

Ben senden geçtim, sen benden geçmeden önce, sadece gitmeyi beceremedim. Şimdi düşlerimde bile değilsin.

İhtimal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.