24 Ocak 2009 Cumartesi

Duvar Sticker'i

Özellikle defterlerimde kullanmayı tercih ettiğim stickerler şimdi de duvarları kendine mesken tutmuş. İlk gördüğümde çok hoşuma gitti benim odamda da olmalı diye düşündüm. Öyle güzel örnekleri var ki insan karar vermekte güçlük çekiyor.
Seçeceğim sticker odamdaki eşyalarla renk uyumu sağlamalı ve alanı geniş gösteren bir model olmalı diye düşünüyorum.
Bir yeğenim var henüz okula yeni başladı ve günlük ödevini yaptığında öğretmeni onun defterine bir sticker yapıştırıyormuş. Bu olan yeğenimin çok hoşuna gitmiş ve öğretmeninden her gün bir sticker almak için nasıl da gayretle ödevini bitiriyormuş. Bu olay ablamın da çok hoşuna gitmiş, öğretmeni sticker yapıştırır da ben yapıştıramaz mıyım diye o da gidip kendine sticker almış. Bir defter tutuyorlarmış, yeğenim yemeğini bitirirse, yatağını toplarsa ablam hemen ona bir sticker veriyormuş o da defterine yapıştırıyormuş. Ablam bu sticker'ı kim icat ettiyse alnından öpmek lazım diyor:)

Duvarlar için yapılan stickerleri bulanın alnından da ben öpeyim bari çok hoşuma gitti ve en kısa zamanda odama uygun bir sticker uygulaması yapacağım. Uygulama yapılması da çok olay yeter ki desenine karar vermiş ol. Uygulanacak yeri kendi isteğine göre belirledikten sonra üzerindeki yapıştırıcısını kaldırıp bir düzlem yardımı ile içinde hava boşluğu kalmayacak şekilde yapıştırıyorsun bu kadar kolay uygulanıyor. Sticker yapımı da çok kolay.


Tal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.