24 Ocak 2009 Cumartesi

Ankara’da Düğün Var

Sıradan bir gün olarak başlamıştı. İşimi bitirip evime döndüm, yorgun ve neşesizdim. "Ses deneme  bir, ki(iki değil), üç" anonsu gecemin habercisi oldu. Eyvah düğün var. Ankara'da apartmanların geniş alanlarında sünnet ve evlilik ya da kına gecesi gibi kutlamalar yapılır. İşte bu gece bir düğün daha var. Neşem yerine gelecek diye ümitlenerek ses düzeninin kurulmasını sabırsızlıkla bekledim.


Saat gelmişti ve misafirleri de yavaş yavaş onlar için hazırlanan yerleri doldurmaya başlamıştı. Herkes en güzel kıyafetlerini giymiş, gecenin yıldızı olmak için yarışıyor gibiydi. Balkonuma attım bir sandalye, bir de sehpa. Döşedim üzerini yiyeceğim ne varsa, ben de evimin balkonundan düğüne katılacaktım çünkü düğün sahiplerini tanımıyorum. Oysa ne güzel adetlerimiz var bir düğün olduğunda davete bile gerek yok tanımasan bile gidip katılabilirsin. Katıldığın için ilgi ve ikram da görürsün. Başkadır Ankara'nın insanı.

Vakit tamam eğlence başladı. Özel bir ekip getirmişler Ankara havalarını oynuyorlar. Hayran kalmamak mümkün değil. Benim anlatmam ile o an ki güzelliği yaşamanız da mümkün değil ama duramıyorum. Bir yandan eğlenceyi izlerken bir yandan da çalınan müziklere eşlik edip oynuyorum. İşin kötü tarafı yanımda beni durdurabilecek kimse yok.

Bu eğlenceye katılmak isterseniz davet beklemeyin...

Kalbim Kırık Paramparça Ezik Yüreğim Ben Senin Aşkına Canım Layık değilim... Kız yolla kız yolla kız bulmazsan dul yolla bu gençlikte neler de geldi başıma, Yavaşşşşşşşşşşşşşşşşşşş  Kara koyun güderim arkasından giderim, o yana da bu yana da salla, evir çevir kıvır çevir salla, gir koynuma terleme,her yanım senin olsun ofcorumu elleme, sallamayla olmuyor paket yap yolla, karış karış bilirsin Angara'nın yolunu, Çökünnnnnnnnnnnnnnn Tatlısın cilvelisin verem ettin kız beni, uyu uyan sar beni, yürüyüşün var aslan gibi döneceksin köşeyi yine bana eskisi gibi sen tatlımsın deseneee, Zillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Öyle bakma insafsız boş laflara karnım tok,ikile ikile al voltanı ikile, Hoppahhhhhhhhhhhhh Harmandan gel harmandan giydiğim atlas iğneler batmaz, yar bensiz yatmaz, rakı mı içtin sen bensiz, çamura mı düştün ohhhhhhhh Şişelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Lingo lingo şişeler yar yar aman kafayı da kıracan harmanın sürsün eller, Hadeeeeeeeeeeeeeeeee Bala'dadır villası, vosvostur arabası, bir gün sarı bir gün esmer gel be artık sabrım taştı, ince giymiş beli belli eeeee bizede(bizde) böyle ağaç kovuğundan çıkmadık, Heleeeeeeeeeeeeeeeeee Oğul bu nasıl gelin yavaşşşşşşşşş,

Atım kara ben zenci amman amman amanın amanın Heleeeeeeeeeeeeeeeeee Bu kafayla gidersen zor alırsın teskere,arkası Bayındır baraj gel bana gel bana param pulum yok ama darbuka çalarım sana Koçummmmmmmmmm Bize Bala'lı derler alemin kralını yaparız,vay vay vay vayyyyyyyyyyyyyyy, Oy haydi koçummmmmmmmmm Yandım anam anam sarı gızzzzz(kız),öldüm anam anam kara gızzz, Heleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Koyma beni yanılız(yalnız) sana yandım sarı gız,yar yar yar yandım,öldüm yatamıyom yanılız da seni dinsiz imansız, Angara'yla Polatlı'nın arasıgönlümde sevdası canlar dayanmaz, karış karış bilirsin bu Bala'nın yolunu, Şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Angara'lı vatanım,kara gözlü hatunlar bu hacının bayramı lingo lingo şişelerrrrrrrr yar yar yar yar ammannn, Sallaaaaaaaaaaaaaaaa

Kara koyun güderim,kuzusunu severim,çoktan beri görünmüyon Almanya'dan mı şekerim salla salla o yana da bu yana da salla yoldan geldim yorgunum, kara kaşına vurgunum salla da bidanem(bir tanem) salla, boş ver yalan dünyayı, Sallaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aman da ninna ninna, öldüm ninna ninna, yavrum ninna ninna,aslanım vay vay öpeceğim nazlı yari yanaktan, öldüm ninna ninna yavrum ninna ninna, çabuk bitti aşkımız kalbim kırık paramparça ezik yüreğim ben senin aşkına canım layık değilim.

Aha benim adım Elvan Dalton Dırı dırı dıt dıt. Teşekkürlerrrrrrrrr teşekkürlerrrrrrrr Ayaklarınıza sağlıkkkkkkk. Alkışşş.

Bu yazıyı hazırlayana kadar canım çıktı, kaç ara verdim, kaç kurt düşürdüm, halay başı oldum çok yoruldum. Çok ama çokkkkkk eğlendim.

Evlenen çiftin de mutluluklarının daim olmasını diliyorum. Bir yastıkta kocasınlar.

Zeytin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.