22 Eylül 2008 Pazartesi

En İyi Zayıflama Yöntemi

Spor yapmak faydalıdır. Ölçüyü kaçırmadan beslenmek de en doğru olanıdır. Zayıflamak adına yapılan rejimlerin insan bedenine verdiği zarar ortadadır. Yanlış rejim yüzünden hayatını kaybedenler vardır. Rejim zayıflamak için değil de kilonda sabit kalmaya yarayan bir uygulama olarak kalmalı.



Yıllar önce okuduğum bir kitapta şöyle diyordu; yediklerinizi 36 defa çiğneyin. Bu kadar çiğnersek eğer hem tüm öğütme işlemi ağız ve dişler ile yapılmış oluyor hem de vakit aldığından fazlasını yiyemiyorsunuz. Zaten lokmaları o kadar çiğneyince beyin içinde tokluk hissini yaşıyorsunuz.

Birkaç önemli konuya dikkat edersek eğer kilo dengemizi kolayca koruruz. Lokmaları çok çiğnerken bol bol su içmeye de dikkat edersek eğer hem zayıflayacak hem de cilt güzelliğine sahip olacaksınız.

Her kilo alıp sonra geri o kiloyu vermek için uğraşmak bedenin ritmini bozar ve bölgesel sarmalara neden olur. O nedenle aşırıya kaçmadan beslenmek en idealidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.